Спецакция срещу битовата престъпност в София: Проверяват се заложни къщи и криминално проявени лица. Към 10.30

...
Спецакция срещу битовата престъпност в София: Проверяват се заложни къщи и криминално проявени лица. Към 10.30
Коментари Харесай

Спецакция срещу битовата престъпност в София: Проверяват заложни къщи


Спецакция против битовата престъпност в София: Проверяват се заложни къщи и криминално проявени лица. Към 10.30 ч. засилено полицейско присъствие имаше в столичния квартал „ Факултета “. Това научи .

Провежда се спецакция срещу битовата престъпност в София, която е
по заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.
Тя се прави на територията на разнообразни квартали на София против стандартната престъпност. Операцията е по отношение на предписание на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев за дейни дейности за повишение на сигурността и по-ефективно противопоставяне на престъпността. Участват чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи,
жандармерията и на столичната „ Пътна полиция “.
Обект на инспекция са разнообразни посоки – престъпна, икономическа престъпност, както и спазването на Закона за придвижване по пътищата от водачи на моторни транспортни средства, посочи комисар Ивайло Величков, шеф на столичното Трето районно управление (на МВР).

Той добави, че сходни дейности ще продължат през избран интервал въз основата на настоящи разбори на криминогенната конюнктура. Спецакцията има за цел и оказване на дейна предварителна защита по отношение на лица, склонни да правят закононарушения и нарушавания.
Специализирана полицейска интервенция
се организира през днешния ден и на територията на цялата Ямболска област. Служителите работят по планувани инспекции по разнообразни линии – стандартна престъпност, икономическа престъпност, Закон за придвижване по пътищата. Съвместно със силите на ОДМВР – Ямбол, вземат участие екипи на жандармерията, Национална агенция за приходите и Регионалната дирекция по горите – Сливен.

Съгласно авансово одобрен проект, в идващите дни сходни интервенции ще обзет територията на цялата страна.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР